Джесика Частейн подкрепя жените в Иран. Актрисата  използва възможността да

...
Джесика Частейн подкрепя жените в Иран. Актрисата  използва възможността да
Коментари Харесай

Джесика Частейн: Когато една жена е нападната, това е атака срещу всички нас

Джесика Частейн поддържа дамите в Иран. Актрисата  употребява опцията да подчертае това на премиерата на новия ѝ филм  във вторник вечер, където тя показа за какво е избрала да приказва намерено за продължаващите митинги в страната.

„ За мен е в действителност значимо да употребявам профилите си в обществените  платформи, с цел да дам мощ на нечия битка за независимост, мир и сигурност. И това, което се случва в Иран сега, е сърцераздирателно за мен. Следя новините всеки ден, както се надявам всички, и сърцето ми е с тези девойки ", сподели Частейн.
 Кабинета на Лиз Тръс е на ръба, невиждан безпорядък в Лондон 20 окт 2022 | " Защо би трябвало да останете министър-председател "? Политическата рецесия във Англия към този момент доближи такива,...
Актрисата се обърна към почитателите си в обществените медии, с цел да хвърли светлина върху митингите в Иран, след гибелта на 22-годишната Махса Амини.

„ Заставам с дамите в Иран и ще засилвам гласовете им отдалеко “,  написа тя. „ Когато една жена бъде нападната, това е офанзива против всички нас. “

 

is an Iranian woman who was beaten to death last week in a “re-education center ” for not wearing her hijab correctly.

Her death lead to thousands of Iranians taking to the streets, demanding an end to violence and discrimination against women.
— Jessica Chastain (@jes_chastain)
Наричайки продължаващото придвижване в Иран „ гражданска война, водена от дами “, Частейн похвали силата на протестиращите и им изпрати обич и поддръжка, до момента в който не престават да се борят за своите права и свободи.  " Това е гражданска война, ръководена от дами. И аз имам такава религия в тях и им адресирам толкоз доста мощ, обич и поддръжка ", сподели актрисата.

Колкото до последното ѝ екранно преобразяване, носителката на Оскар влиза в ролята на друга героична жена от действителния живот - Ейми Лоурен. В  Частейн играе здравна сестра, която е принудена да работи като детектив, откакто научава, че един от нейните сътрудници, Чарли Кълън (Еди Редмейн), е виновен за убийствата на десетки пациенти  в рамките на  шестнадесет години, в два щата и девет лечебни заведения.

The Good Nurse  премиерно потегля по Netflix на 26 октомври.

 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР